ניוזלטר פסטיבל המתכונים החגיגי- "קייט ופנאי" - ארגון הקייטנות של ישראל |
|
|
|
גיליון 118 19.09.2025 , כ'ו באלול תשפ״ה
|
|
|
|
אילו מנות יהפכו את שולחן החג שלכם לבלתי נשכח? לכבוד השנה החדשה שבפתח, ארגון הקייטנות של ישראל מקדיש כתבה זו למטעמי החג המיוחדים. אנו מזמינים אתכם למסע קולינרי במטבח שלנו, בואו להריח את ניחוחות הבישולים ולטעום מהמטעמים הנפלאים שהכנו. אנו מאחלים ששולחן החג יהווה עבורנו מקור לשמחה ואחדות. מי ייתן ותהא זו שנת שלום, ביטחון, צמיחה, רעות ואחווה. תפילתנו נתונה לשובם המהיר של החטופים הביתה, ולחזרתם של כל חיילינו בריאים ושלמים 🙏 קריאה מהנה 😊 שלכם, צוות ארגון הקייטנות של ישראל
|
|
|
|
14 דרכים לחגוג: מתכונים לשולחן חג מושלם |
|
|
|
סלט הפתעה אורית דודאי סטודיו לסדנאות אפיה |
| | בואו לגלות את הסוד לסלט שיגנוב את ההצגה! סלט מפתיע ומרענן שמשלב יחד צבעוניות וטעמים עשירים עם ניחוחות של פרי טרי ורוטב טעים, מדובר בחוויה קולינרית שתשאיר לכם טעם של עוד.
|
|
| סלט סלק ליאת שדה, בראש חושב |
| | סלט סלק מרענן ועשיר בטעמים הוא התוספת המושלמת למנות בשר, הודות לשילוב הנהדר של סלק מתוק, סלרי קריספי, ואגוזי מלך. רוטב רימונים עשיר ומאוזן מחבר את כל הטעמים יחד ויוצר מנה מעודנת ויוקרתית שתגנוב את ההצגה. |
|
|
|
|
סלט וולדרוף ליאת שדה, בראש חושב |
| | סלט וולדרוף הוא קלאסיקה נצחית שמשתלבת נהדר על שולחן החג, עם טעמים מתוקים ורעננים שתמיד כיף לאכול. בזכות אופיו הפירותי, הוא יכול לשמש גם כתוספת נפלאה ומרעננת וגם כקינוח קליל.
|
|
| סלט שורשים בית הספר לבישול טעמים |
| | קבלו את סלט השורשים המפתיע, שמשתלב בצורה מושלמת לצד מנות בשר ומוסיף טעם וצבע לשולחן החג. השילוב הייחודי של ירקות שורש ברוטב ויניגרט שום ודבש מעניק מתיקות עדינה וחריפות נעימה. |
|
|
|
|
חלה מ-4 רצועות בית הספר לבישול טעמים |
| | 'בָּרוּךְ אַתָּה ה' אֱלֹהֵינוּ מֶלֶךְ הָעוֹלָם, הַמּוֹצִיא לֶחֶם מִן הָאָרֶץ' החלה היא סמל לשפע וברכה, והיא עומדת במרכז שולחן החג ככתר מלכות. אנו מזמינים אתכם ללמוד לאפות את המתכון הקלאסי לחלה קלועה, שתהיה לחם הברכה למצוות הקידוש.
|
|
| לחם שום אורית דודאי, סטודיו לסדנאות אפיה |
| | לחם שום הוא מאפה מפנק, המשלב בצק עשיר עם טעמים עזים ומרתקים של שום טרי ופטרוזיליה. השילוב המעודן של המליות והלחם החם יוצר תוספת מושלמת שמשתלבת נפלא עם מנות בשר, דגים או מרקים, והופכת כל ארוחה למפגש קולינרי מענג וטעים. |
|
|
|
|
רול עוף חגיגי ברוטב יין רימונים על מצע בטטה, שום ודבש בית הספר לבישול טעמים |
| | רול עוף חגיגי הוא מנה קלאסית ומרשימה, המשלבת בתוכה עדינות וסגנון. הוא מוגש על מצע של פירה בטטה ושום אפוי, ומעליו רוטב יין רימונים מתקתק וחמצמץ, מה שהופך את המנה לעשירה ומאוזנת המשתלבת נהדר לצד סלטים רעננים. |
|
|
|
|
עוגת עקיצת הדבורה אורית דודאי, סטודיו לסדנאות אפיה
|
| | עוגת עקיצת הדבורה היא קלאסיקה שתמיד מצליחה לשבות את הלב והחיך, עם שילוב מנצח של בצק שמרים רך, ציפוי שקדים פריך וקרם וניל עשיר. הניגוד המושלם בין המרקמים והטעמים הופך את העוגה לקינוח חובה שחותם כל ארוחת חג בצורה מתוקה ומרשימה. |
|
| קינוח שכבות בכוסות אריאלוש 'בידיים טובות' – דיזינגוף סנטר |
| | הכירו את הקינוח שיהפוך להפעלה מושלמת עבור הילדים בחג! קינוח שכבות בכוס, קל ופשוט להכנה וללא אפייה, עם קרם גבינה עשיר ושלל תוספות צבעוניות.
הוא מאפשר לכל ילד ליצור בקלות ובכיף קינוח אישי ומתוק לחג, עם שלל קישוטים וטעמים לפי בחירתו. |
|
|
|
|
עוגיות בעבע של סבתא שולה אריאלוש 'בידיים טובות' – דיזינגוף סנטר
|
| | כשמתכון עובר מדור לדור, אפשר להרגיש את האהבה שבתוכו. עוגיות הבעבע של סבתא שולה הן בדיוק כאלה - מסורת של טעמים שמחברת את כל המשפחה. הן מתוקות, רכות וממכרות, עם מילוי תמרים עשיר, קינמון ואגוזים קצוצים. |
|
| קראמבל תפוחים אורית דודאי, סטודיו לסדנאות אפיה |
| | כשקינוח קלאסי מקבל טוויסט מודרני, התוצאה היא קראמבל תפוחים שאתם חייבים להכין לשולחן החג. זהו מתכון קל להכנה ומרשים בטעמו, מנה שהיא חגיגה אמיתית בפה שתגרום לכולם לרצות מנה נוספת.. |
|
|
|
|
עוגת שוקולד מהירה ללא גלוטן ליאת שדה, בראש חושב
|
| | לא משנה כמה קינוחים מגוונים יש על שולחן החג, יש משהו בקסם של עוגת שוקולד קלאסית שתמיד מנצח. העוגה הזו עשירה, רכה ונימוחה, מושלמת לסיום ארוחה חגיגית לצד כוס קפה או תה, או כמו שהילדים אוהבים - פשוט בצלחת. |
| |
| כדורי שוקולד אריאלוש 'בידיים טובות' – דיזינגוף סנטר |
| | יש מתכונים שמעוררים זיכרונות ילדות מתוקים, וכדורי השוקולד הקלאסיים הם בדיוק כאלה. טעם של פעם, עם קוקוס או סוכריות צבעוניות, שמחזיר אותנו לילדות. זו הזדמנות מושלמת לעשות יחד עם הילדים קינוח שהם יתגאו להגיש לשולחן החג. |
| |
|
|
|
אגס ביין, דבש וכוכבי אניס בית הספר לבישול טעמים |
| | אגסים ביין אדום הם ללא ספק הקינוח שחותם ארוחה חגיגית עם שיק אירופאי ומגע של קלאסיקה. המראה המרשים, הרוטב הסמיך והמבריק, בשילוב של אגס נימוח עם טעמי דבש, יין ואניס, יוצרים חוויה קולינרית נעימה שתשאיר טעם של עוד. |
|
|
|
|
אסטרטגיה חכמה, נוכחות חזקה - פרסום אפקטיבי ב- 2025 |
|
|
|
|
מנהלי קייטנות ונותני שירות יקרים, מחפשים דרך אפקטיבית במקום אטרקטיבי
לפרסום איכותי, שיביא ליותר פניות והזמנות?
לקבלת חשיפה וקידום פרסומי לשנת 2025/26 לחצו על הקישור |
|
|
|
📢 הפרסום פתוח רק לחברים בארגון! הצטרפו עכשיו ותנו לעסק שלכם את הבמה שמגיעה לו. |
|
|
|
|
| |
|
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה